30 Haziran 2012 Cumartesi

umudunu kaybetme.. pc yoksa tlf var..

AHH DEMEDEN EDEMIYORUM OYLE KI PC'M AKLIMA GELINCE ARDINDA AH CEKISLERIM BASLAR.. COK DERTLIYIM PAPATYALAR COK.. PC OLAYI AKLIMA NE GETIRDI DERSINIZ, DEMEK KI BIZ NE COK ALISKANLIKLAR EDINMISIZ FARKINDA OLMADAN VE NASIL DA KOLESI OLMUSUZ TEKNOLOJININ.. BUNU YINE TEKNOLOJI VASITASIYLA IFADE ETMEK BILE DURUMUN VAHAMETINI GOSTERIYOR.. YANI NE DEMEK ISTIYORUM? TABI KI DEMEK ISTIYORUM KI SIZ DE PC LERINIZI BIRAKIN TAAKII BEN PC ME KAVUSANA KADAR :) DOST KARA GUNDE BELLI OLURMUS HADI BAKALIM GOSTERIN KENDINIZI :) TAMAM PC'M YOK DIYE MIZAH ANLAYISIMI DA YITIRMEDIGIMI GOSTERMEYE CALISTIM SADECE YANI HAYATA HALA TAMAMEN KUSEMEDIM :) YOKSA SIZIN DOSTLUGUNUZDAN SUPHEM YOK ELBET.. HARBI YA SIMARMAYIN DA COK IYI DOSTLARSINIZ.. SAHSEN BOYLE DUYGUSAL CUMLELER KURMUSLUGUM YOKTUR BASKA DOSTLARIM ICIN UMUMI BIR SANAL ALANDA.. SIZI SEVIYOM SEVMESINE DE SU CIGKOFTE DE ACAYIP GUZEL YA.. HEP COK AC IKEN YEDIGIMDEN MIDIR BILMIYOM AMA TADI HARIKA GELIYOR.. BU SIRALAR EVIMIZDE YIYECEK OLMADIGINDAN YINE CIGKOFTEYE SARILDIM.. O DEGIL DE MENEMEN YAPCAKTIM NASIL DA CANIM CEKMISTI.. KOLOGLUNDAN (BU DA AGIZ ALISKANLIGININ YAZIYA DOKUMU:) BIBER DOMATES ALDIM EN YESIL VE EN KIRMIZILARINDAN.. SONRA CIKTIM EKMEK ALCAM HISARDAN O DA NE! FIRIN KAPANMIS! BEYNIMDEN VURULMUSA DONDUM.. EVDE EKMEK YOK.. NASIL YAPABILIRDIM KI MENEMENI.. YANI DEMEK ISTIYORUM KI EVE GEC GIDERSEN OLACAGI BU.. ERKEN GITSEYDIM MENEMENIMI DE YIYEBILIRDIM BI GUZEL.. NEYSE MSJ GELDI MALUM TLF DAN GIRDIGIM ICIN BURDAN CIKIS YAPMALIYIM MSJI OKUYABILMEK ICIN.. ALLAH'IM NE HALLERDEYIM.. VESSELAM.. /nyks/

13 Haziran 2012 Çarşamba

Hayaller...


 Geleceğe dair bu kadar umutsuz olduğum günlerde ' hayaller' hakkında yazmak biraz zor olcak ama yazmak istiyorum.Şu sıralar eğitim hayatımın karmaşasını üzerinden atamamış biri olarak geleceğe dair düşünemiyorum. 1 ay sonra şunu yapcam diyemiyorum sadece hayal kurabiliyorum.

Güzel günler gelcek, güzel şeyler yaşıcaz ve hayallerimiz bir bir gerçekleşcek umud ediyorum.

Hangi insanın yokturki hayalleri? Her ne kadar büyüdükçe hayallerin çeşitleri değişsede onlar bizim değerli hayallerimiz. Hangi yetişkin insan, babasının bakkalcı olmasını isterki?

Bir defterimin olmasını isterdim böyle her sayfaya ayrı bir hayalimi yazdığım ve gerçekleştikçe şiddetle karalamak sayfaları. Ve sonradan düşündüm onların değeri sana ait olmaları defter işi riskli olabilirdi sonra birkaç insana ciddi ciddi anlattım şu yaşımda bu öbür yaşlarda bunlar hernedense ciddiye aalınmadım. Karar verdim onları kimseye anlatmamaya.

Geleceğe dair umudu olmayan insan hayal kurabilirmi yada ölüm döşeğindeki adam? Her an ölüm korkusuyla yaşayan kadın?

Bir parça umut kırıntısı bizi besleyen yarından haberimiz yokken 20 yıl sonrasının hayalini kurabiliyoruz. İşte bu hayalleri değerli yapan.Sanki kafamızda zamana meydan okuyoruz.

Ve her insanın hayallerindendir uzun ve sağlıklı yaşam ve tabiki hepimizin DUA'sı...





                                                                                                           Dike

4 Haziran 2012 Pazartesi

Mutluluk...





Mutluluk bazen küçük bir tebessümle çalar kapımızı
Hiç beklemediğimiz bir yerde ve zamanda
Ansızın çıkar karşımıza...

Bazen aradığımız bir duygudur mutluluk
Karamsar ruh halimize bir çözüm
Yüreğimizi sıkan eli aralayacak bambaşka bir eldir...


Küçücük bir çiçektedir mutluluk
Beklenmedik bir yerde duyduğun kuş cıvıltısında
Yürürken önüne çıkan telaşlı karıncanın omuzlarındadır...
 

Bulutlara bakmaktır mutluluk
Hafifçe esen rüzgarı hissetmektir yüzünde
Toprakta yürümektir yalınayak...

Mutluluk gözlerdeki parıltı
Dudaklardaki tebessüm
Yanaklardaki pembelik
Yürekteki ferahlıktır.

Hera
Not : Fotoğraflar kendi çekilmimdir :)

Araf'ta bir Umut..

 

Araf'ta sıkışmış umut çocuklarıyız.. Yaşama sevinciyle hayal kırıklıkları arasında kalan..

 

 

3 Haziran 2012 Pazar

Umut..

Umut Pandora'nın kutusunda değil içimizde.. Diğer duygularımız bizi terk etse de umudumuz hiç bir zaman tükenmez ve bizi terk etmez.. umudumuz hep içimizde saklı.. en olmadık şeylere bile umut ederiz ve hayallerimiz de umutla anlam bulur..


Umudumuzun azalmaması umuduyla.. umutla bağlandıklarımıza ulaşabilmek ve mutlu olabilmek umuduyla..
bir de şu finallerden bir an önce en güzel şekilde kurtulabilmek umuduyla.. :)*


*henüz bir nickname'e sahip değilim, şimdilik beni tahmin etmekle yetininiz :)